Nieuwe UPDATE Instagram

Geen categorie
23 februari 2017

Wanneer je de nieuwe update van Instagram hebt geinstalleerd zit daar een nieuwe toffe functie bij! Vanaf vandaag kun je namelijk meerdere foto’s en video’s tegelijk updaten in één status bericht :-). Thumbs up for Instagram.

Wanneer je de nieuwe update van Instagram hebt geinstalleerd zit daar een nieuwe toffe functie bij! Vanaf vandaag kun je namelijk meerdere foto’s en video’s tegelijk updaten in één status bericht :-). Thumbs up for Instagram.

Rechtsonder in beeld (op een foto of video die je wilt plaatsen) zit nu de knop waarmee je dit kunt doen. Op deze plek zat voorheen de knop voor Instagram-app Layout. Na een druk op die knop kunnen tot tien foto’s en video’s worden geselecteerd.

De foto’s en video’s kunnen allemaal per stuk of in één keer worden aangepast en van filters worden voorzien. Series foto’s zijn te herkennen aan een aantal bolletjes onder foto. Je kunt vervolgens in de tijdlijn over de foto swipen om alle video’s en foto’s te zien.

De serie foto’s kunnen niet apart geliked worden maar wel als serie.

Top update Instagram!


WhatsApp ons